Portfolio

If you are looking for a copywriter with the skills of an airplane to keep everything flying and the drive of a sportscar to make the impression, search no longer. In every story there is a special message to be found and letting the reader feel that is my specialty. Every company does something extraordinary to justify its existence. And it’s more than my pleasure to help and to assist in that mission. If you want to check out how my writing suits your company, feel free to check it out below!

JOURNALISM

A selection of publications which consist the results of interviews, reviews, desk research and translations from English sourches to Dutch.

https://www.ad.nl/economie/trilfiets-behoedt-oudere-berijder-voor-ongelukken~ad403fca/

https://www.ad.nl/buitenland/john-lennon-muur-in-praag-overschilderd-door-activisten~a1fd37af/

https://www.ad.nl/lifestyle/gezinsman-andre-belooft-vrouwen-droomontmaagding~a91ed073/

https://www.ad.nl/buitenland/britse-diensten-openen-jacht-op-pedo-s~a8dd2525/

https://www.ad.nl/binnenland/bredase-student-ontwikkelt-knuffelrobot-en-krijgt-een-10~a7424c4e/

https://www.ad.nl/nieuws/redding-great-barrier-reef-kost-bijna-650-miljoen-euro~a101f75f/

https://www.ad.nl/muziek/sandy-dane-ontroert-kille-ndsm-werf-met-nieuw-album~a7aee210/

https://www.ad.nl/buitenland/meisje-krijgt-tot-groot-verdriet-brief-aan-kerstman-retour~adf73546/

https://www.ad.nl/bizar/vrouw-vindt-alien-achtig-dier-in-blik-tonijn~a4ad111c/

https://www.ad.nl/buitenland/monopoly-viert-verjaardag-en-stopt-echt-geld-in-de-doos~a3415d07/

https://www.ad.nl/buitenland/schildpad-jonathan-met-183-jaar-de-oudste-van-de-wereld~ace2c291/

COPYWRITING

B2B: Insurances and banking

Spanish Houses Mortgage. Jouw droomhuis, nu

Voor velen klinkt het als een droom die uitkomt: een vakantiehuis met zwembad aan de Spaanse kust. Helaas ligt zoiets niet alleen qua kilometers een stukje uit de buurt, ook financieel is zo’n stap voor de meesten mensen onoverbrugbaar. Een steuntje in de rug bij het realiseren van zo’n droom is in dat geval meer dan welkom. Spanish Houses Mortgage ondersteunt particulieren in het vinden en financieren van huizen in Spanje. Een betrouwbare partner die als een wig tussen koper en verkoper voor een ijzersterke samenwerking zorgt.

Hoe gaan we te werk?

Een huis kopen is in Nederland al een flinke onderneming. De kern van Spanish Houses Mortgage zit hem in het eenvoudige. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Op onze website vind je een breed scala aan diverse droomhuizen. Elk mens een andere wens. Je maakt vervolgens telefonisch eenvoudig een afspraak met één van onze adviseurs, die je uitnodigt voor een lekkere kop koffie of thee. Dan leggen we alles tot in de puntjes uit. Want als je zoiets gaat doen, wil je het  graag tot de bodem uitzoeken. Logisch. Achteraf kun je alles nog even rustig nalezen en bekijken of het huis bij jou en je financiën past.

De vervolgafspraak

Zie je het zitten en kan je niet wachten om je koffers te pakken? Dan gaan wij voor je aan de slag! We maken samen een vervolgafspraak waarin we uiteenzetten wat er allemaal bij komt kijken. Niet alleen financieel natuurlijk. Wij helpen je graag aan de benodigde documentatie en herinneren je aan de kleinste dingen. Dat hartaanvalgevoel dat je krijgt als je iets vergeet, willen we natuurlijk voorkomen. Alles rond? Dan gaan we op zoek naar de Spaanse bankvertegenwoordiger die de droom voor het eerst tastbaar maakt.

Hebben wij je nieuwsgierigheid gewekt naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en  hopelijk zien we binnenkort aan de tekentafel. Want ook jouw droom telt.

_____________________________________________________________________________

Zorg zoals ik dat wil, wat moet ik weten?

Als je iets overkomt wil je zeker zijn van goede zorg. En dan ook graag op de manier hoe jij dat ziet. Logisch. Alternatieve geneeskunde is een geneeswijze die niet in de basisverzekering is inbegrepen, maar wel als extra module kan worden afgesloten bij de meeste zorgverzekeraars. Alternatieve geneeswijzen kennen een flink aantal vakgebieden met elk een ander aangrijppunt. Onder alternatieve geneeswijzen vallen onder andere:

 • Acupunctuur
 • Chiropractie
 • Holistische therapieën
 • Homeopathie
 • Natuurgeneeskunde
 • EMDR-therapie
 • Psychotherapie
 • Shiatsu therapie
 • Massage
 • Hypnotherapie

De alternatieve manier van genezen is ouder dan de reguliere geneeskunde, maar min of meer van de troon gestoten. Ze wordt nu vooral gezien als aanvulling op een reguliere zorgbehandeling. Als een arts je doorverwijst naar een alternatief genezer is de kans groot dat je die verwijzing zelf moet betalen. Tenzij je je aanvullend hiervoor verzekert bij een zorgverzekeraar. Want wat nou als de behandeling aanslaat en je deze manier van zorg wel prettig vindt?

Vind je verzekeraar

De bedoeling van een zorgverzekering, is dat iedereen de zorgvergoeding krijgt die bij hem of haar past. Bij het uitzoeken van een basisverzekering staart het merendeel zich voornamelijk blind op de prijs (en heel misschien ook op welke ziekenhuizen ze terecht kunnen). Echter staat mensen die meer zorg nodig hebben soms gevoelsmatig een ingewikkelde klus te wachten: het kiezen van aanvullende dekkingen. Want welke zorg verwacht je allemaal nodig te hebben en waar kan dat het voordeligst? Natuurlijk geven wij je graag een aantal tips. Want zo ingewikkeld hoeft het helemaal niet te zijn.


Alvorens je een polis afsluit kun je het beste eerst kijken of de verzekeraar een vergoeding geeft voor alternatieve geneeskunde. Het zou natuurlijk erg vervelend zijn als blijkt dat de betreffende verzekeraar je benodigde zorg niet dekt. Informeer daarom naar wat er wel en niet vergoed wordt. Vergeet ook niet naar de maximale dag- en jaarvergoeding te vragen. Dan weet je wat je per dag en per jaar zou kunnen declareren voor zorg.

Goed om te weten dat je geen eigen risico betaalt voor vergoedingen uit de aanvullende dekking. Zo kan dus een aanvullende module financieel voordeliger zijn als je veel gebruikt maakt van alternatieve geneeswijzen (en zo geldt dat voor veel aanvullende modules). Stem dat dan ook elk jaar zo zorgvuldig als mogelijk af. Je kunt zo’n module namelijk maar één keer per jaar wijzigen.

Meerdere kanshebbende verzekeraars gevonden? Maak een lijst met de voor- en nadelen van elke polis en leg dat naast je zorgbehoeftes neer. Als je er dan nog niet uitkomt, is het misschien handig een verzekeringsagent of adviseur in de arm te nemen. Die kan alles voor je nog even op een rijtje zetten en je persoonlijke situatie bekijken.

Vergoeding

Als je uiteindelijk een polis hebt gevonden die bij je past wil je niet alleen een zo hoog mogelijke vergoeding voor je zorgfactuur. Je wilt ook dat het indienen ervan makkelijk gaat. Zorgverzekeraars werken bij hun aanvullende modulen vaak met een restitutiepolis. Dat betekent dat je bijvoorbeeld een factuur van een homeopaat voorschiet en vervolgens bij de verzekeraar indient. Hoe je dat doet hangt per verzekeraar af. Indienen kan bijvoorbeeld online, per post, per e-mail of via je account. Een goede verzekeraar maakt het je zo makkelijk mogelijk.

Als je een dagvergoeding van bijvoorbeeld € 35,- hebt afgesproken, kun je per dag dus ook niet meer dan dat bedrag vergoed krijgen. Ook als de factuur € 70,- is. De overige € 35,- betaal je dan zelf. Ook kun je, afhankelijk van de jaarvergoeding, maar een beperkt aantal keer een factuur bij je verzekeraar indienen. Een jaarvergoeding gedeeld door je dagvergoeding, maakt het aantal keer dat je een factuur kunt indienen. Bij een jaarvergoeding van € 300,- en een dagvergoeding van € 35,-, kun je zodoende 8 keer een factuur per jaar indienen. De hoogte van je vergoeding hangt nauw samen met je premie. Hoe meer premie je betaalt, hoe hoger de dag- en jaar vergoeding.

Voorwaarden

De vergoedingen zelf hangen ook volledig af van de voorwaarden van de verzekeraar. Voorwaarden kunnen afwijken. De meeste verzekeraars hanteren doorgaans wel dezelfde voorwaarden:

 • De behandelaar of therapeut dient aangesloten te zijn bij een erkende beroepsorganisatie of vereniging
 • Facturen van behandelend geneeskundigen dienen voorzien te zijn van NAW gegevens (naam, adres, woonplaats), BTW gegevens etc.
 • De zorgverlener komt voor in het bestand van de verzekeraar (beter gezegd:  is aangesloten).

Als een aanvullende zorgverzekering toch te duur blijkt te zijn en je inkomen te laag, kun je extra zorgtoeslag aanvragen via mijntoeslagen.nl. Wil je weten wat jij vergoed kunt krijgen? Neem eens een kijkje op de zorgwijzer via www.zorgwijzer.nl of vraag een adviseur. Zo ben je verzekerd van een goede zorg in toekomst.

_____________________________________________________________________________

B2C: Commercials, webcontent

Zuinige en betaalbare Liebherr koelkasten

Welkom op http://koelen-winkel.nl. Met de zomer voor de deur bieden wij een groot assortiment Liebherr koelkasten en vriesapparatuur aan voor een betaalbare prijs. Want bij ons betaalt u nooit te veel en uw bestelling wordt binnen vijf werkdagen gratis bezorgd.  

Uw betrouwbare partner

Liebherr bouwt al sinds 1954 koelkasten en vriezers om uw voedingswaren houdbaar te houden. Onze koelkasten zijn zuinig en voor iedereen geschikt. Of u nu horecaondernemer bent of als particulier een zuinige koelkast zoekt die staat als een huis, wij helpen u graag verder. Maak uw keuze uit verschillende prachtige modellen:

 • Displaykoelkasten
 • Gastronomiekoelkasten
 • Flessenkoelkasten

Op onze site vindt u een uitgebreide, overzichtelijke omschrijving van het product dat bij u past. U kunt bij ons veilig betalen via een bankoverschrijving. Zodra uw betaling is verwerkt, wordt de bestelling verzonden. Voor producten van http://koelen-winkel.nl geldt een fabrieksgarantie van 12 maanden. Als er onverwachts een defect is opgetreden komt er binnen dat termijn kosteloos een gecertificeerde monteur van Liebherr bij u langs om uw koel-of vrieskast na te kijken. Uiteraard ook op uw kantoor, horecaonderneming of  bedrijfskantine. Zorgeloos genieten van de producten van Liebherr.

_____________________________________________________________________________

De beste kantoorartikelen vindt u bij MKB Officeshop

Het inrichten van een kantoor kan vaak erg tijdrovend en prijzig zijn. Niet bij MKB Officeshop! Om u een zorg uit handen te nemen, hebben wij een breed  assortiment aan kwalitatieve kantoorartikelen op voorraad voor een scherpe prijs. Niet alleen als ondernemer heb je genoeg aan het hoofd, maar ook als je gaat studeren heb je veel dingen nodig die je niet moet vergeten. Denk aan artikelen zoals schrijfgerei, bloknoten, linialen en nog veel meer. Natuurlijk is onze webwinkel ook uitermate geschikt voor particulier gebruik. Kwaliteit, diversiteit en gemak staan bij MKB Officeshop hoog in het vaandel. U vindt op onze website al snel uw weg door ons aanbod.

Wat bieden wij?

Op onze website kunt u onder andere terecht voor:

 • Kantoorartikelen
 • Meubilair
 • Papierwaren
 • Cardridges & toners
 • Computeraccessoires
 • Elektrische apparaten
 • Medische artikelen
 • Nog veel meer!

Het gemak?

Een overzichtelijk aanbod van diverse kantoorartikelen neemt u mee door de ruime keuze van het assortiment van MKB Officeshop. Alles is met één klik besteld en u hoeft nergens meer naar om te kijken. De bezorging van uw bestelling geschiedt altijd binnen 24 uur. Bij een aankoop vanaf €30- wordt uw bestelling gratis verzonden. Als u vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, staat uw aankoop de volgende dag al bij u op de stoep! Zo kunt u er altijd op vertrouwen dat uw kantoorartikelen op de juiste plek en op tijd bij u op kantoor staan. Dit bespaart tijd en geld dat u beter aan andere dingen kunt besteden. Wij doen ons uiterste best u in de meest kwalitatieve kantoorartikelen te voorzien. Mocht er onverhoopt toch een product niet naar wens zijn, neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afhandeling. Wel zo prettig!